Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Potvrđeno da će Xiaomi Mi 5 biti predstavljen 24. februara

Share
Twitt
g+1
Pinit

Sada je i zvanično - drugi uređaj, koji će Xiaomi lansirati u 2016. godini, će biti Xiaomi Mi 5, a prezentacija će se održati 24. februara. Ovu informaciju je potvrdio Hugo Bara, suosnivač i globalni potpredsednik kompanije Xiaomi, kao i šef Xiaomi odeljenja u Indiji Kumur Džain.
Obojica su obećali da će telefon doneti "sve što smo očekivali, pa i više", ali nisu istakli nikakve detalje o samom telefonu. Procureli slajdovi ukazuju na dvočasovnu prezentaciju. Aktuelne glasine ukazuju na to da će postojati četiri verzije Xiaomi Mi 5 telefona (dve će biti sa zakrivljenim, a dve sa ravnim ekranom), a imaće Snapdragon 820 čipset, 16MP kameru i drugo.Postojaće četiri verzije Xiaomi Mi 5 telefona, otkrivena i cenaIzvor: GSMArena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |