Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Prve fotografije dizajna prenosive Windows 10 konzole, koja je u pripremi

Share
Twitt
g+1
Pinit

Kineski proizvođač konzola GDP istražuje načine na koje bi mogao kreirati Windows 10 gejming konzolu, koju bi pokretala puna verzija ovog operativnog sistema. Ovo znači da bi na ovoj konzoli mogle da se igraju sve Windows 10-kompatibilne igre (oz određene limite zbog malog ekrana). Uređaj je trenutno u projektnoj fazi, a mogao bi biti lansiran u bliskoj budućnosti, ukoliko povratne informacije budu pozitivne. Pojavili su se i renderi prvog dizajna ove konzole.

Kada su specifikacije u pitanju, konzola bi trebalo da nudi 5.5-inčni kapacitivni touch ekran, sa rezolucijom od 1280 x 720 piksela i Corning Gorilla Glass 3 zaštitom. Konzolu će pokretati Intel Atom x5-Z8500 / Z8550 četvorojezgarni Cherry Trail procesor, a imaće i 4GB RAM-a i 64GB flash memorije. Bila bi obezbeđena i podrška za microSD kartice do 128GB. Uređaj bi imao 6000mAh bateriju, koja bi nudila do osam sati onlajn gejminga. Od portova su uključeni USB Type-C port, USB 3.0 port, microSD audio i video konektori, 3.5mm ulaz, Wi-Fi i Bluetooth podrška.

Izvor: Softpedia



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |