Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 27. јануар 2016.

Sony predstavlja USB disk sa dva konektora

Share
Twitt
g+1
Pinit

Nova serija Sony USB memorijskih uređaja CA1 pruža brži i pametniji način za prenos i skladištenje fajlova zahvaljujući dualnim konektorima tip-A i tip-C, kao i velikoj brzini prenosa podataka do 130MB u sekundi. Ovi elegantni uređaji nude kapacitet memorije od 16, 32 i 64GB, a njihova kompaktna veličina omogućava vam da svoje fotografije, muziku, video zapise i druge fajlove uvek imate sa sobom. Takođe, ovi USB memorijski uređaji su kompatibilni sa uređajima sa Android ili Mac sistemom, uključujući mobilne telefone i tablete.

CES 2016: Sony objavio brze XQD i SD memorijske kartice

Kako biste mogli da pristupite svim potrebnim podacima na svakom uređaju, CA1 serija diskova sa USB 3.1. Gen1 vezom koristi dva konektora, tip-A i najnoviji standard, Tip-C. Tanak konektor je dizajniran tako da odgovara i pametnim telefonima, ali je dovoljno robustan da može da se koristi i uz tablet ili laptop. Kompatibilan je sa Windows, Macintosh, Android i Chromebook uređajima koji poseduju tip-C i tip-A portove i omogućava brzo deljenje podataka i jednostavno pravljenje rezervnih kopija.

USB diskovi USM-CA1 biće dostupni krajem februara 2016. godine.



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |