Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

U prodaji Acerov Chromebook 11 sa IPS ekranom

Share
Twitt
g+1
Pinit

Na prvi pogled, Acerov novi Chromebook 11 izgleda kao i prošlogodišnji model: Chrome OS laptop sa 11.6-inčnim ekranom, 1366 x 768p rezolucijom i Intel Celeron N2840 procesorom. Međutim, novi model ima IPS displej sa boljim uglovima gledanja, novi dizajn kućišta za koji Acer tvrdi da čini laptop otpornijim i prikladnijim za komercijalno i edukativno tržište. Prvobitno predstavljen na CES sajmu, Acer Chromebook 11 CB3-111 je sada dostupan po ceni od 180 dolara.
Laptop ima debljinu od 1,78 centimetara, težak je 1,09 kilograma i može da preživi pad sa 60 centimetara visine bez oštećenja. Novi Acer Chromebook ima i 3220mAh bateriju koja nudi radni vek do 9 sati sa jednim punjenjem, a tu je i podrška za 802.11ac WiFi i Bluetooth 4.0. Notebook je opremljen USB 3.0 i USB 2.0 portovima, HDMI portom i čitačem SD kartica. Početna cena od 180 dolara važi za model sa 2GB RAM-a, ali Acer planira da ponudi i modele sa do 4GB RAM-a i do 32GB skladišnog prostora.

Izvor: Liliputing

Sve informacije u vezi sa kompanijom Acer, možete pogledati na Acer stranici, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |