Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

Završeno snimanje Assassin's Creed filma

Share
Twitt
g+1
Pinit

Snimanje predstojećeg filma baziranog na Ubisoft-ovom serijalu igara Assassin's Creed je završeno. To je na Twitteru objavio šef Azazia Aimar, a kao što je poznato glavna uloga je poverena Majklu Fazbenderu. Film sada ulazi u post-produkciju a u bioskopima bi trebao da debituje 21. decembra, nedelju dana nakon što stigne Star Wars Rogue One (16. decembar).

U decembru su se pojavile neke fotografije sa snimanja, među kojima i ona koja prikazuje Fazbendera u kostimu kako nosi mač. Film je režirao Džastin Kurzel koji je nedavno režirao i Macbeth čija jedna od glavnih zvezda Marion Kotilard će se takođe pojaviti u filmu Assassin's Creed. Ubisoft ima čak šest filmova u planu, a nakon Assassin's Creed, biće kreirani i filmovi bazirani na Far Cry, Rabbids, Watch Dogs, Splinter Cell i Ghost Recon franšizama.

Stiže film po igri Just Cause inspirisan trećim nastavkom

Izvor: Gamespot



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |