Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. април 2016.

Huawei P9 Lite ozvaničen; u prodaji od narednog meseca

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Huawei P9 Lite ozvaničen; u prodaji od narednog meseca

Huawei je konačno ozvaničio i P9 Lite model telefona. Kineska kompanija je već ranije predstavila P9 i P9 Plus telefone, sa Kirin 955 čipsetom. Iako ima “Lite” oznaku, P9 Lite ima isti 5.2-inčni 1080p displej kao i standardni P9 model. Međutim, Lite model pokreće slabiji Kirin 650 osmojezgarni čipset.

Čipset je uparen sa 3GB RAM-a, a tu je i 16GB internog skladišnog prostora, proširivog preko microSD kartice. Kamera sektor nije impresivan kao kod standardnih P9 modela, pa P9 Lite ima jednu 13MP kameru na poleđini, kao i 8MP selfi kameru s prednje strane. Telefon na poleđini ima senzor otiska prsta, a tu su i 300mAh baterija, LTE Cat.6 podrška i druge moderne konekcione karakteristike.

Huawei P9 Lite će se na tržištu Evrope u prodaji naći od narednog meseca, po ceni od 299 evra.

Izvor: Benchmark.rs

By android • Android vesti • Tags: cena, Huawei, Lite, P9, prodaja


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |