Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. април 2016.

Lenovo Tab3 7 dostupan za kupovinu

Share
Twitt
g+1
Pinit

Lenovo je na Svetskom mobilnom kongresu u februaru predstavio tablet koji nosi naziv Tab3 7. Tablet se sada konačno našao u prodaji, a što se tiče cene možemo videti na zvaničnom sajtu kompanije Lenovo u Grčkoj da Wi-Fi verzija u Evropi košta 79 evra. Lenovo Tab3 7 se odlikuje 7-inčnim ekranom rezolucije 1024 x 600 piksela kao i Android 5.0 Lollipop platformom a ne najnovijom Marshmallow.

Tablet ispod haube ima quad-core procesor koji radi na 1 GHz, 1 GB RAM memorije, a važna napomena je da konfiguracija kamere nije ista kao što je najavljeno na MWC-u. Tablet ima kameru od 2 MP na poleđini i VGA kameru napred, dok je na kongresu najavljena konfiguracija od 5MP/2MP, a uređaj ima i 8 GB skladišnog prostora.

Lenovo Vibe K5 dostupan za prednaručivanje u Evropi

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |