Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. април 2016.

Meizu Pro 6 rastavljanje pokazuje pojačan sistem hlađenja

Share
Twitt
g+1
Pinit

Sajt it168 odlučio je da nam prikaže unutrašnjost novog Meizu Pro 6 telefona, rastavljajući ga. Tim je naišao na malo prepreka tokom ovog procesa, tako da bi popravka telefona trebalo da bude laka.

meizu2_5.jpg
Od zanimljivijih stvari koje su otkrivene rastavljanjem Meizu Pro 6  modela, treba izdvojiti metalni panel koji pomaže u razvođenju toplote sa Helio X25 čipseta. Dodatno, tu je i grafitni termalni film preko čipseta, koji dodatno pojačava rashladni sistem.

meizu3_1.jpg
Sem baterije, koja je za poleđinu zalepljena dvostranom lepljivom trajkom, ništa na Meizu Pro 6 telefonu ne deluje kao posebno problematično za rastavljanje, što je svakako dobra stvar za stepen popravljanja ovog uređaja. Kompletan proces rastavljanja Meizu Pro 6 telefona možete vidti ovde.

Izvor: GSMArena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |