Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. април 2016.

Microsoft objavio Windows 10 Insider Preview Build 14328 za PC i Mobile sa pregršt zanimljivih dodataka

Share
Twitt
g+1
Pinit

Microsoft je objavio Windows 10 Insider Preview Build 14328 za PC i Mobile, Insiderima koji učestvuju u Fast ring programu testiranja. Ističe se da je u pitanju veći build, koji donosi funkcije i poboljšanja kao što su ažurirano Start iskustvo, Windows Ink, Windows Hello autentifikacija i drugo.

Windows Ink je, bez sumnje, najjača funkcija koju ovaj build donosi. Funkcija korisnicima omogućava da pišu po svom uređaju tačno onako kako bi to činili i na papairu. Preko Windows Ink Workshopa, korisnici će biti u mogućnosti da kreiraju napomene i beleške, crtaju na tabli i drugo. Sa integracijom Windows Inka, Microsoft praktično čini Stylus sastavnim delom Windows iskustva.


Ažurirani Start meni bi trebalo da poboljša efikasnost i lakše pronalaženje aplikacija na platformama za PC, tablete i mobilne uređaje. Microsoft je spojio listu najviše korišćenih aplikacija i All apps u jedinstven pregled, pomerivši ih u gornji deo korisničkog interfejsa što značajno smanjuje kliktanje i skrolovanje tokom njihove pretrage.

Microsoft je dodao izmene i u tablet mode, dodao je Cortanu u Lock Screen čineći njene mogućnosti i upotrebljivost boljim, poboljšao je Action Center, ažurirao taskbar i dodao još neke sitnije izmene sa najnovijim buildom za Windows 10.

win2_16.jpg

Izvor: TechSpot



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |