Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. април 2016.

Mirror's Edge Catalyst izgleda mnogo bolje na PC-u u 4K rezoluciji

Share
Twitt
g+1
Pinit

Nepodeljena su mišljenja korisnika da Mirror's Edge Catalyst ne izgleda dobro na Xbox One konzoli, ali kakav je slučaj sa PC verzijom igre? Prema svemu sudeći, Mirror's Edge Catalyst za PC izgleda veoma dobro, posebno u 4K rezoluciji. Ovo potvrđuju i screenshotovi koje nam donosi DSOGaming.

mec2.jpg
Ovaj gejming sajt je u zatvorenoj beti testirao Mirror's Edge Catalyst u 4K. Sajt je primetio da VRAM limitiranje kreće na 4K, kada igra zahteva više od 6GB za framebuffer. Na 1080p, sajt izveštava da je minimalan frejmrejt postignut na 70FPS u Ultra podešavanjima, uz pomoć GeForce GTX 690 grafičke karte. Mirror's Edge Catalyst koristi i više CPU jezgara, zahvaljujući efikasnijem Frostbite 3 engine skaliranju. Prema navodima sajta DSOGaming, nema previše grafičkih opcija, a zaključuje da igra izgleda predivno na PC-u, čak i u aktuelnoj beta fazi testiranja.

mec3.jpg
mec4.jpg

Izvor: TweakTown



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |