Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. април 2016.

Na kojim tržištima se iPhone SE telefon prodaje dobro?

Share
Twitt
g+1
Pinit

Najnoviji grafikon koji je objavio Localytics otkriva nam kakvo je usvajanje najnovijeg Apple-ovog iPhone SE telefona po pojedinim tržištima. Prema njemu, novi telefon se prodaje veoma dobro na evropskim tržištima kao što su Velika Britanija i Francuska na kojima je već dostigao udeo od jedan posto.

Isti procenat udela na tržištu telefon ima i u Kanadi i Hong Kongu. Sa 0,4 posto SAD drže svetski prosek kada je u pitanju usvajanje iPhone SE telefona. Podaci pokazuju nižu stopu usvajanja iPhone SE telefona u poređenju sa Apple iPhone 6 serijom, Apple iPhone 6s serijom i Apple iPhone 5s i Apple iPhone 5c telefonima.

Postoji veliki broj Apple korisnika koji nikada nisu izvršili nadogradnju na veći ekran koji imaju iPhone 6 ili iPhone 6s telefoni. Sada imaju prilike da zadrže manji ekran ali uz značajnu hardversku nadogradnju. 

Samsung prodao duplo više telefona od Apple-a u prvom tromesečju

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |