Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. април 2016.

VAIO Phone Biz telefon sa Windows 10 platformom u prodaji, skuplji nego što je najavljeno

Share
Twitt
g+1
Pinit

Da li sećate Phone Biz telefona koji je najavila kompanija VAIO, bivši Sony brend, na Svetskom mobilnom kongresu u februaru? Uređaj je sada dostupan za kupovinu, iako trenutno samo u matičnoj zemlji, Japanu. Kompanija je već potvrdila da će se telefon naći na mnogim tržištima ali ne i na tržištu SAD.

Phone Biz je izlistan na sajtu kompanije VAIO po ceni od 535 dolara što je nešto drugačija cena od one koja je bila najavljena, a to je 430 dolara. VAIO Phone Biz se nalazi u pretprodaji od prošlog meseca, a isporuke će početi od ove nedelje. Podsetimo, telefon se odlikuje 5,5-inčnim Full HD ekranom, Snapdragon 617 SoC čipsetom kao i Windows 10 Mobile operativnim sistemom.

VAIO predstavio 5,5-inčni Phone Biz telefon sa Windows 10 platformom

Izvor: GSMArena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |