Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 26. април 2016.

WSJ: Facebook razvija samostalnu kamera aplikaciju

Share
Twitt
g+1
Pinit

Facebook-ovih 1,6 milijardi korisnika vole svaki dan da pretresaju aplikaciju kako bi proverili sadržaj koji je objavljen, ali aplikacija nije baš mesto na kojoj korisnici kreiraju sadržaj. U pokušaju da promeni to, Facebook kreira samostalnu kamera aplikaciju koja će omogućiti onima koji su je instalirali deljenje fotografija i videa sa ostalim korisnicima.

Kako u svom izveštaju navodi Wall Street Journal, Facebook želi da korisnici budu manje pasivni, i žele da vide da se više sadržaja kreira i deli. Uprkos brizi o pasivnosti korisnika, portparol Facebook-a kaže da je trenutni nivo deljenja na sajtu sličan onom u prethodnih nekoliko godina. On je ipak priznao da je nova kamera aplikacija dizanirana kao motivaciona alatka kako bi pretplatnici društvene mreže kreirali više sadržaja.

Fotografije i video fajlovi koji budu kreirani mogu da se postave na Facebook i druge mreže u njihovom vlasništvu kao što je Instagram. Aplikacija je trenutno u fazi testiranja, a kada će biti objavljena korisnicima nije poznato.

Facebook Messenger dobija funkciju grupnih poziva

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |