Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 30. новембар 2018.

Dropbox dobija podršku za proširenja


Jedan od najpoznatijih svetskih servisa za skladištenje podataka u oblaku, Dropbox, nedavno je proširio svoje funkcionalnosti. Već je poznato kako mnoge aplikacije podržavaju skladištenje podataka na Dropbox, a sada stiže obrnuta funkcionalnost, podrška za spoljne aplikacije unutar Dropbox-a. Dropbox kreće sa implementacijom nove opcije nazvane Extensions, koja omogućava da se datoteke direktno unutar Dropbox-ove stranice otvore u web aplikaciji po želji korisnika (ukoliko je za nju implementirana podrška unutar Dropbox-a).

Korisnici će moći videti opciju "Open with" za popularne formate i vrste datoteka kao što su PDF, Word, DWG, video datoteke i fotografije. Za sada su podržane aplikacije kao što su DocuSign, HelloSign, HelloFax, Pixlr, Vimeo te aplikacije kompanija Adobe i Autodesk.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |