Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 28. новембар 2018.

Galaxy S10 postigao 325.000 bodova na AnTuTu Benchmark-u


Ne prođe dan da se ne pojavi nova glasina ili procurela informacija o Samsung-u Galaxy S10. Najnoviju donosi poznati i pouzdani Ice Universe, koji je objavio rezultate AnTuTu benchmark testa ovog uređaja pokretanog nedavno predstavljenim Exynos 9820 proceosorom.

Tako je S10 na AnTuTu-u postigao impresivnih 325.000 bodova, što je otprilike u rangu, odnosno malo iznad Huawei-ja Mate 20 Pro i iPhone-a XS Max.

Isto tako treba reći da je Snapdragon 855/8150 verzija nedavno postigla nešto bolje rezultate, tj. oko 362.000 bodova, ali ta verzija će biti dostupna samo na američkom tržištu.





Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |