Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 26. новембар 2018.

Huawei P Smart 2019 na renderima zajedno sa funkcijama


Nakon pojavljivanja na FCC-u i glasina sa internet stranice XDA Developers, sada i poznati leaker Roland Quandt spominje novi pametni telefon Huawei P Smart 2019. Osim navodnih rendera samog uređaja koje možete videti uz ovaj članak Quandt iznosi i neke informacije o samom uređaju.

S obzirom da je Honor 9 Lite na evropsko tržište stigao kao Huawei P Smart nije čudno što Huawei P Smart 2019 dizajnom i funkcijama dosta sliči Honor 10 Lite modelu (s izuzetkom zadnje strane gde P Smart 2019 ima nešto drugačije dizajniranu dvostruku kameru).

Inače Huawei P Smart nosi kodno ime Potter i prema Quandtu donosi 6,2-inčni LCD Full HD+ ekran u 19:9 formatu te Kirin 710 čip. U Evropi će biti dostupna verzijama telefona sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, odnosno 4 GB RAM i 64 GB interne memorije.



Tačne funkcije fotografske komponente za sada nisu poznate, prema glasinama sa prednje strane nalaziće se 24-megapikselna selfie kamera, a sa zadnje strane jedna glavna 13-megapikselna te sekundarna 2-megapikselna kamera.

Baterija telefona bi trebala da ima kapacitet od 3320 mAh, a što je se priključaka tu je klasični microUSB 2.0 priključak. Operativni sistem biće Android 9.0 u kombinaciji sa EMUI 9.0 interfejsom.

Telefon u Evropu stiže u sledećih nekoliko nedelha sa cenom od oko 250 evra i to u Midnight Black i Aurora Blue boji sa gradient efektom.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |