Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 30. новембар 2018.

OnePlus uskoro lansira OnePlus 6T McLaren Edition


Kineski OnePlus poznat je po saradnjama i raznoraznim specijalnim izdanjima svojih top modela. Tako će uskoro predstaviti OnePlus 6T McLaren, a navodno bi trebao da ima čak 10GB RAM-a. OnePlus telefoni poznati su po izuzetno glatkom interfejsu i vrhunskim performansama i nude iskustvo nalik na ono sa Google-ovih Pixel-a pa rekao bih uz mogućnost prilagođavanja koju nude, čak i bolje.

Kompanija je sad najavila lansiranje posebne McLaren verzije OnePlusa 6T, koja će biti predstavljena 11.12. i to pod sloganom "Forever in pursuit of speed" u šta ni ne sumnjamo.

Hoće li OnePlus 6T McLaren uopšte moći realno da iskoristi 10GB RAM-a upitno je, ali eto kažu da je više i bolje.

OnePlus and @McLarenF1. Forever in pursuit of speed. Experience the #SalutetoSpeed on December 11. https://t.co/inqbUCRYcK pic.twitter.com/Q7HGBqmZtw
— OnePlus (@oneplus) November 27, 2018



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |