Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 25. новембар 2018.

Senzor otisaka prstiju ispod ekrana i za Samsung-ove Galaxy A 2019 smartphone


Već su dobro poznate glasine kako Qualcomm-ov senzor otisaka prstiju smešten ispod ekrana stiže na buduće Samsung-ove Galaxy S10 uređaje, a sada stiže i informacija da bi senzor otisaka prstiju smešten ispod ekrana trebala dobiti i Galaxy A 2019 serija pametnih telefona.

Ta informacija stiže iz Južne Koreje, a pritom se ističe kako će senzor otisaka prstiju smešten ispod ekrana dobiti i srednja klasa Samsung-ovih pametnih telefona.

To međutim neće biti najmoderniji Qualcomm-ov ultrasonični senzor otisaka prstiju već tehnološki nešto manje napredan optički senzor sličan onome koji sadrži OnePlus 6T (čiji je proizvođač kineska kompanija Aegis Technology).

Je li informacija o ugradnji optičkih senzora otisaka prstiju istinita saznati će se tokom sečnja iduće godine, s obzirom da je upravo to period kada se obično predstavljaju novi Galaxy A uređaji.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |