Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 10. децембар 2018.

Galaxy S10: Novi renderi sugerišu rupice za selfie kamere u sredini


Novi dan, nove glasine o Samsung-u Galaxy S10. Juče je jedan od najpoznatijih i najpouzdanijih cinkera – Evan Blass, objavio nove rendere sa tačnim dimenzijama ekrana. Ali, ono što ovde bode u oči je drukgačiji raspored rupica za selfie kamere.
Naime, na prethodnim renderima (takođe nastalim na temelju poznatih informacija) videli smo da će prednje kamere biti smeštene u uglovima, dok se ovde nalaze na sredini.

Blass zapravo potvrđuje dosadašnja nagađanja o dimenzijama ekrana, pa tako imamo Galaxy S10 lite sa 5,8 inča u dijagonali, S10 sa 6,1 i najveći S10+ sa 6,4 inča. Na kraju krajeva, ovi renderi sada izgledaju još bolje od prethodnih, i ne bismo imali ništa protiv da jubilarni Galaxy S upravo ovako izgleda.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |