Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 20. децембар 2018.

HTC će u 2019. pokušati da krene ispočetka


Oni koji prate svet smartphonea znaju da je nekad najjači proizvođač pametnih telefona HTC poslednjih nekoliko godina u ne baš zavidnu položaju. Sveže viesti iz samog vrha kompanije najavljuju "reboot" u 2019.

Mlađe generacije koje znaju samo za Samsung i Apple u HTC-u verovatno vide nejasan brand, kojeg ne kupuje niko, ali nekad, a to nekad i nije tako davno, HTC je bio najjači proizvođač smartphonea. Između ostalog HTC je brend koji stoji i iza prvog Android smartphonea u istoriji te platforme.

Kompanija je unazad nekoliko godina u moru konkurencije, jednostavno izgubila tlo pod nogama. Uprkos pouzdanim i kvalitetnim uređajima, HTC-u jednostavno ne ide. Nije pomogao nepostojeći marketing, kao ni brojne ne baš mudre strateške odluke. 2011. HTC je imao 8.8% tržišnog udela, a prošle godine su imali tek 0.8%.

HTC međutim ne odustaje, a vrh kompanije najavljuje svojevrstan reboot u 2019. kad će u fokusu biti uređaji iz top segmenta i oni iz mid-range segmenta.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |