Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 9. децембар 2018.

HTC u novembru zabeležio mali rast prihoda na kvartalnom nivou


Tajvanska kompanija HTC objavila je svoje financijske rezultate za mesec novembar ove godine. Prihodi kompanije u spomenutom mesecu iznosili su 47,67 miliona američkih dolara, što je rast od 12,75% u odnosu na prihode od 42,63 miliona američkih dolara ostvarene tokom oktobra.
Ipak, u HTC-u nikako ne mogu biti zadovoljni činjenicom da su prihodi ostvareni u novembru zapravo 73,98% manji na godišnjem nivou, u novembru 2017. godine kompanija je zabeležila prihode od 182,5 miliona dolara.

Što se tiče čitave 2018. godine prihodi kompanije iznose oko 725,3 miliona dolara, što je 61,47% manje u odnosu na prihode ostvarene tokom 2017. godine (1,882 milijardu američkih dolara).

Trenutni nivo prihoda ostvaren u 2018. godini ujedno znači da će HTC-u najverovatnije po prvi put u dugo vremena izmaći granica od 1 milijardu američkih dolara, što se tiče ostvarenih godišnjih prihoda.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |