Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 14. децембар 2018.

Huawei Nova 4 osvanuo na službenim renderima


Nakon što smo ga videli na špijunskim fotografijama, ali i na teaseru, tj. samoj pozivnici za medije, sada je Huawei Nova 4, prvi uređaj ovog proizvođača sa rupicom u ekranu kao rešenjem za prednju kameru, procureo na novim službenim renderima.

Prema informacijama koje prate ovu glasinu, Nova 4 će biti pokretan Kirinom 970 u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, ali u ponudi će biti dva modela, koja će se razlikovati po glavnim kamerama. Jeftinija verzija bi navodno trebala da donese 20 MP senzor, a skuplja 48 MP, dok bi napred obe verzije trebale da imaju istu 16 MP kameru.

Službeno predstavljanje Huawei-ja Nova 4 održaće se 17. decembra.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |