Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 7. децембар 2018.

OnePlus 7 će biti prvi 5G uređaj u Evropi?


Tokom Qualcomm-ovih trodnevnih svečanosti koje se upravo održavaju na Havajima, na kojima je prekjuče službeno najavljen novi Snapdragon 855, juče je na pozornicu izašao Pete Lau, izvršni direktor BBK Electronics-ovog OnePlus-a i objavio radosnu vest.

Naime, OnePlus će biti prvi brand koji će u Evropi ponuditi 5G uređaj, i to sredinom sledeće godine. Nije teško pretpostaviti da će to biti OnePlus 7 sa Snapdragon-om 855, ali kao što smo to prekjuče naveli, sa dodatkom Qualcomm-ovog X50 5G modema.

E sad, hoćete li biti te sreće i početi da koristite 5G u junu ili julu, odnosno kad OnePlus 7 već bude u prodavnicama, upitno je, jer je malo verovatno da će do tada i jedna komercijalna 5G mreža u zaživeti, ne samo kod nas, već i na ostatku kontinenta.

Ipak, 5G ćete moći da isprobate ako u to doba kojim slučajem otputujete u Južnu Koreju, gde će upravo tada na tamošnjem tržištu startovati prva komercijalna 5G mreža, a za potpuni užitak surfovanja na 5G brzinama na domaćem terenu, moraćete pričekati kraj 2019. ili prvu polovinu 2020. godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |