Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 24. децембар 2018.

OnePlus smanjio okvir ekrana u reklami za OnePlus 6T


Proizvođači smartphonea mnogo su puta uhvaćeni u varanju pri promociji svojih uređaja. I OnePlus je dolijao u svojem najsvežijem promo spotu za OnePlus 6T.

Jedni su poznati po tome da su svoje smartphone naučili da kad nanjuše benchmark aplikaciju poput AnTuTu-a procesor poteraju i iznad maksimuma ne bi li još više impresionirali rezultatom. Drugi super fotografije snimljene DSL-R fotoaparatima predstavljaju kao da su sa njihovog smartphonea, a neki pak o tome kako je njihov Android smartphone najbolji twitaju sa iPhone-a.

OnePlus je već bio uhvaćen za varanje na benchmark testovima, što su na kraju i priznali.

Naime njihov je OnePlus 6T prvi uređaj koji se službeno probio i na američko tržište pa kompanija ima i video reklamu za njega. U reklamici međutim, OnePlus 6T izgleda još bolje no u stvarnosti, a Fortnite nekako samo što ne iskoči iz ekrana. To je zato što je kompanija odlučila da još malo malo obrije donji okvir ekrana – onaj kojeg često nazivaju bradom.

Pogledajte i sami, a u komentarima ispod nam pišite koliko ovakvi nefer potezi utiču na vaš odabir smartphonea.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |