Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 6. децембар 2018.

Predstavljena Nokia 8.1


HMD je juče u Dubaiju službeno predstavio smartphone Nokia 8.1, koji je zapravo evropska verzija modela X7 za zapadno tržište, a na evropskom će biti dostupna sredinom decembra po ceni od oko 400 evra.

Uređaj dolazi u aluminijumskom kućištu, ima 6,18-inčni "PureDisplay" IPS LCD ekran 1080+ rezolucije, sa zubom na njegovom vrhu, koji sadrži 20 MP selfie kameru. Nazad se nalazi 12+13 MP dvostruka kamera sa Zeiss optikom i optičkom stabilizacijom.



Uređaj pokreće Snapdragon 710 u kombinaciji sa 4 GB RAM-a, dok interna memorija raspolaže sa 64 GB prostora za skladištenje, uz mogućnost proširenja memorijskim karticama. Operativni sistem je Android 9.0 Pie, a HMD garantuje dve godine nadogradnje na nove verzije, kao i 3 godine za bezbednosne zakrpe. Baterija ima kapacitet 3500 mAh, sa podrškom za 18W brzo punjenje.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |