Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 14. децембар 2018.

YouTube Rewind 2018: Pregled prošle godine je najviše kritikovani video u istoriji YouTube-a


Ako i vi, kao više od milijarde ljudi na svetu, svakodnevno visite na YouTube-u u potrazi za novim, zabavnim i kvalitetnim sadržajima, verovatno znate da krajem svake godine ovaj video servis izradi sopstveni pregled godine, YouTube Rewind. U samo nekoliko minuta jednog video isečka glavni kreativci YouTube-a pokušavaju da predoče sve događaje koji su obeležili godinu na isteku, te dati presek viralnih videa, muzike i drugih trendova koji su te godine "drmali" YouTube-om.

Pre nekoliko su dana tako pustili u javnost video YouTube Rewind 2018, koji se, blago rečeno, nije svima svideo. YouTube-ovci su iz godišnjeg pregleda izostavili poznate YouTube-re kao što su Logan Paul ili PewDiePie, te nekoliko zaista popularnih viralnih video isečaka – pa su gledaoci odmah krenuli sa kritikovanjem takvog nepotpunog pregleda godine. I ono bitnije, počeli su masovno da stiskaju palac dole ispod njega.



U samo nedelju dana od objave YouTube Rewind 2018 postao je tako video s najviše palaca dole u istoriji YouTube-a – njih gotovo 10 miliona. Tim neslavnim rekordom je potukao dosadašnjeg "prvaka dislike kategorije", Justina Biebera i njegov video spot za pesmu Baby iz 2010. godine.

Ipak, ovogodišnji je Rewind video u jednoj nedelji pregledan oko 120 miliona puta, pa YouTube-u verovatno ovaj pucanj u sopstvenu nogu neće teško pasti.


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |