Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 3. јануар 2019.

Google dodaje mogućnost slanja poruka unutar Google Maps aplikacije


Verovali ili ne, Google pokreće još jedan chat servis. Ovoga puta ne radi se o zasebnom servisu, već sistemu komunikacije unutar Google Maps aplikacije. Ova opcija će uskoro biti dostupna u verziji aplikaciji za Android, i to za poslovne subjekte koji će na taj način moći da komuniciraju sa korisnicima.
Kad sistem poruka zaživi, korisnici će moći jednostavno komunicirati sa poslovnim subjektima koje pronađu na mapama, šaljući im brze upite bez potrebe za pozivanjem, slanjem e-maila ili nekog drugog vida poruka.

Za sada nije poznato kad će ova funkcionalnost biti službeno predstavljena.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |