Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 5. јануар 2019.

Kreće Android 9.0 nadogradnja za Galaxy Note 9


Odlična vest za vlasnike Samsung-a Galaxy Note 9 stiže iz Nemačke. Tamošnji korisnici javljaju da je Samsung počeo da pušta stabilnu, dakle konačnu verziju Android-a 9.0 Pie s novom One UI nadogradnjom interfejsa. Prvi koji dobiajaju ovu nadogradnju su učesnici javne bete, i njima je nadogradnja teška samo 95 MB, dok će ostalima biti dostupna uskoro.
Kao što je već uobičajeno, nadogradnja neće svima stići istovremeno, a ceo proces može potrajati i do nekoliko nedelja. Bilo kako bilo, Android 9.0 na Samsung-ove top modele stiže čak i nešto ranije nego što je najavljeno.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |