Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 21. јануар 2019.

Netflix: Rast na godišnjem nivou i 29 miliona novih pretplatnika


Popularni servis za streamanje video sadržaja, Netflix, objavio je svoje finansijske rezultate za 2018. godinu. Ističu se ostvareni prihodi u iznosu od 16 milijardi američkih dolara.

Uporedi li se to s rezultatima iz proteklih godina, reč je o rastu od 35% na godišnjem nivou. Rasla je i operativna dobit i to na iznos od 1,6 milijardi američkih dolara.

Netflix-ovi prihodi rasli su najviše zbog rasta broja pretplatnika, 29 miliona novih pretplatnika u čitavoj 2018. godini (od toga njih 9 miliona u četvrtom kvartalu godine).

Netflix sada ima ukupno oko 139 miliona pretplatnika, a uprkos nedavnom poskupljenju na američkom tržištu u Netflix-u računaju na 8,9 miliona novih pretplatnika u prvom kvartalu 2019. godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |