Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 2. јануар 2019.

Nokia 9 PureView: Prvi službeni render i video


S obzirom da je lepota je u oku promatrača, nećemo komentirati izgled telefona sa sedam "rupa", ali lansiranje Nokije 9 je definitivno jedan od zanimljivijih uređaja koji nam stižu u susret. Nakon podužeg curenja informacija, fotografija i nedavno zaštitnih maskica, glasine su sada potvrđene i blagoslovom Evana Blassa, najpoznatijeg cinkera u svetu telekomunikacija.

Štaviše, potvrđeno je i ime uređaja – Nokia 9 PureView, što daje naslutiti da će peterostruka kamera u svakom pogledu biti izuzetna, budući da je PureView oznaka u prošlosti korišćena u modelima koji su donosili nove tehnologije u svet fotografije na Nokijinim modelima.

Datum 1. oktobar na ekranu sugeriše kad je uređaj trebao da bude predstavljen, ali HMD je lansiranje odgovdio zbog izvesnih tehničkih poteškoća. Prema trenutno dostupnim informacijama, HMD će ovaj uređaj službeno predstaviti do kraja januara, dakle za nekih mesec dana.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |