Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 2. јануар 2019.

October 2018 Update na više od 6% Windows 10 računara


Poznati su problemi sa nadogradnjom October 2018 Update (Windows 10 1809) koja je čak rezultovala i privremenim prekidanjem distribucije te nadogradnje korisnicima od strane Microsoft-a (od 6. do 13. novembra ove godine). Prema istraživanju AdDuplex-a, u decembru ove godine spomenuta nadogradnja October 2018 Update bila je prisutna na 6,6% računara sa operativnim sistemom Windows 10.

Upravo su problemi i bugovi ove verzije uticali na odluku mnogih korisnika koji i dalje zaziru od nadogradnje svojih računara na ovu verziju Windows 10 sistema. Trenutno najzastupljenija verzija Windows 10 sistema je April 2018 Update s udelom od 83,6%. Ad Duplex spominje i Surface brand proizvoda, gde je su najzastupljeniji Surface Pro 4 uređaji, dok se noviji Surface Go i Surface Pro 6 uređaji nalaze na četvrtom odnosno petom mestu.




Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |