Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 2. јануар 2019.

Samsung će na CES-u predstaviti i pametne patike?


Manje je poznato kako kompanija Samsung ima sopstveni brend za odeću i obuću pod imenom The HumanFit koji je predstavljen 2015. godine.

Prema pisanju holandske internet stranice LetsGoDigital, južnokorejska kompanija je tokom 2018. godine patentirala novu liniju pametnih patika (ukupno dva patenta za dva modela patika). Uz zahteve za patentiranjem koji su podneti južnokorejskoj agenciji za zaštitu intelektualnog vlasništva KIPO 27. decembra priloženi su i renderi dva modela patika.

Što se tiče samih funkcija budućih pametnih patika nema previše informacija, ali sasvim će se sigurno raditi o patikama koje će na neki način moći da komuniciraju sa pametnim telefonima te sadržati određen broj senzora za merenje parametara vezanih za primarnu namenu oba modela, trčanje.

Model A patika ima mogućnost aktivacije pametnih opcija putem jezika na samoj patici, dok Model B patika takođe sa zadnje strane donosi malo kućište zaštićeno plastičnim pokrovom. Oba modela takođe bi trebala da budu izrađena kombinacijom kože i sintetičkih materijala. Predstavljanje oba modela Samsung-ovih pametnih patika možda će se dogoditi već na predstojećem CES 2019 sajmu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |