Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 25. јануар 2019.

Twitter testira novi web interfejs


Facebook Messenger nije jedini servis koji je proteklih dana osvežen sa novim interfejsom - naime, nedugo nakon što smo isprobali redizajniranu Messenger aplikaciju, na desktopu smo dobili priliku da testiramo novu verziju Twitter-a.

Novi Twitter interfejs umesto prethodne tri donosi dve kolone, u kojima ćete pronaći regularni timeline i listu sa profilima koje vam Twitter preporučuje da pratite, odnosno listu sa temama i hashtagovima koji su trenutno popularni.

Osim toga, Twitter će sada automatski učitavati nove tweetove kojima možete pristupiti jednostavnim skrolovanjem kroz timeline, bez potrebe da klikćete na bilo kakve tipke, a tu je i nekoliko novih tastaturnih prečica, kao i tipka za brzo i jednostavno dodavanje emojija u tweetove koje pišete.

Redizajnirani Twitter interfejs je trenutno u testnoj fazi i još uvek nije poznato da li će i kada postati dostupan svim korisnicima.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |