Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 21. фебруар 2019.

Archos Diamond - selfie kamera koja iskače i senzor otisaka ispod ekrana za 300 evra


Francuska kompanija Archos na ovogodišnji MWC stiže između ostalog i sa pametnim telefonom pod imenom Diamond. Reč je o pametnom telefonu koji se ističe najviše po svojoj selfie kameri koja iskače iz kućišta po potrebi, ali i po senzoru otisaka prstiju smeštenom u ekranu.
Ovaj telefon karakteriše 6,39-inčni FHD+ ekran u 19,5:9 formatu, Mediatek-ov osmojezgreni Helio P70 čip, Mali-G72MP3 grafika, 4 GB LPDDR4X RAM-a, 128 GB eMMC memorije za skladištenje podataka proširive microSD karticama do 1 TB i baterija s kapacitetom od 3400 mAh (podržava brzo kao i bežično punjenje baterije).



Fotografska komponenta uključuje dvostruku zadnju kameru (glavni 16-megapikselni Sony IMX499 senzor i sekundarni 5-megapikselni Samsung-ov 5E9 senzor), dok se sa prednje strane nalazi 8-megapikselna selfie kamera sa Samsung-ovim S5K4H7 senzorom (koja iskače iz kućišta).

Tu je i 3,5-milimetarski priključak za slušalice, USB Type-C priključak, podrška za 4G LTE, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 4.2, NFC, GPS, GLONASS i BeiDou. Operativni sistem je Android 9.0 Pie, a Diamond na tržište stiže u maju sa cenom od 299 evra.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |