Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 22. фебруар 2019.

DxOMark ocenio kameru Xiaomi-ja Mi 9 bolje nego iPhone XS Max i Galaxy Note 9


DxOMark, najveći autoritet među ocenjivačima kamera na internetu, ocenio je kameru prekjuče predstavljenog Xiaomi Mi 9 visokom ocenom od čak 107 bodova, čime je ovaj model nadmašio neke od najjačih i osetno skupljih modela na tržištu, poput iPhone-a XS Max, Samsung-a Galaxy Note 9 ili Pixel-a 3 XL, ali ipak ispod Huawei-ja P20 Pro i Mate 20 Pro.
Ocena od 107 bodova zapravo predstavlja kombinovani rezultat između 112 u fotografiji i 99 u snimanju videa. Kao i uvek, DxOMark vrši testiranja svih segmenata kamere, te ih ocenjuje po kategorijama koje mogu biti vidljive u sledećoj ilustraciji.





Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |