Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. фебруар 2019.

Galaxy Note 8 počinje da dobija nadogradnju na Android 9.0 i One UI


Nakon ne baš kratkog čekanja, i Samsung Galaxy Note 8 počeo je da dobija konačnu stabilnu verziju Android-a 9.0 Pie i novu One UI nadogradnju interfejsa koja dolazi sa ovom verzijom softvera. Prema dojavama korisnika, službena nadogradnja je upravo puštena u Bugarskoj i Slovačkoj, a uskoro bi trebala da se proširi i na ostale zemlje.

S obzirom na prirodu puštanja novih verzija softvera, ne treba očekivati da će svima stići istovremeno, ali ni tako brzo. Možda će trebati i nekoliko nedelja da stigne do zadnjeg korisnika. Bilo kako bilo, u podešavanjima sami možete proveriti da li je nadogradnja dostupna, a kad vam stigne, svakako podelite utiske.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |