Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 15. фебруар 2019.

Gboard za iOS od sada podržava vibracioni odgovor


Google je u najnovijoj verziji Gboard tastature za iOS napokon omogućio vibracioni odgovor, odnosno "haptic feedback", što je velikom broju korisnika iPhone-a do sada bila nepoznanica. Jedan od razloga je to što Apple na svojoj tastaturi za iOS ne podržava ovu opciju, a drugi taj što 3rd party aplikacije koje je podržavaju, nisu besplatne.

U verziji Gboard-a 1.40 za iOS, Google je uveo mogućnost korišćenja vibracionog odgovora svaki put kad pritisnete tipku, dakle slovo ili znak. Funkcija ne dolazi kao zadata, već je u podešavanjima tastature potrebno uključiti.

Pored samog uključivanja i isključivanja, Google je omogućio i podešavanje jačine vibracije kad pritisnete tipku, što je dodatna prednost.

Korisnicima Android-a ovo je prilično stara i poznata stvar na koju su mnogi navikli, ali to ne znači da je koriste svi. Ako vibracioni odgovor do sada niste koristili, isprobajte ga na nekoliko sati i vidite hoće li vam odgovarati ili ne.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |