Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. фебруар 2019.

Google: Veliki rast Android One platforme na entry-level uređajima


Google je na MWC-u s javnosti podelio dobre rezultate koje je postigla platforma sa čistim Android-om i brzim nadogradnjama, Android One.

Reč je platformi koja je zahvaljujući partnerima kao što su HMD Global, Xiaomi, Motorola i LG ostvarila rast od 250% na godišnjem nivou. Istovremeno sa ovom objavom spomenuta Nokia predstavila je tri nova Android uređaja, Nokia 9 PureView, Nokia 3.2 i Nokia 4.2.

Platforma Android Go prilagođena uređajima sa maksimalno 1 GB RAM-a takođe ima veliku zastupljenost na tržištu entry-level uređaja. Google otkiva kako će u saradnji s Qualcomm-om i Mediatek-om omogućiti funkcije kao što je Android Neural Network API.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |