Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 8. фебруар 2019.

Huawei P30 stiže krajem marta, proizvođač maskica potvrdio izgled


Huawei je za Barselonu pripremio preklopni uređaj sa savitljivim ekranom, što smo mogli iščitati iz teasera koji se nalazio u službenoj pozivnici, a s njime bi isto tako trebao da stigne i 5G modem. S obzirom da se radi o prilično velikom događaju za sami MWC, predstavljanje prolećnog flagshipa P30 ostavljeno je za neki kasniji termin, a prema najnovijim informacijama koje dopiru iz poljske filijale Huaweija, to će se dogoditi krajem marta, uostalom isto kao što je prošle godine bio slučaj s P20 linijom.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Huawei P30 će doneti ekran sa waterdrop zubom, odnosno suzom na vrhu, a nazad će sadržati trostruku kameru, za koju verujemo da će biti jednako napredna kao i ona na jesennjem top modelu Mate 20 Pro. Isto tako je izvesno da će P30 biti pokretan Kirinom 980 i opremljen prilično velikom količinom radne i skladišne memorije.



U međuvremenu je izgled uređaja potvrdio poznati proizvođač zaštitnih maskica Spigen, koji je na svojim stranicama slučajno (ili namerno?) objavio čak i cene. Osim suze na vrhu ekrana, vidljivo je osetno manjenje donjeg ruba (brade) u odnosu na prethodnika.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |