Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 12. фебруар 2019.

Instagram gura IGTV na lični timeline korisnika


Instagram je proteklog leta pokrenuo zasebnu aplikaciju i servis IGTV namenjen snimanju i deljenju video sadržaja u vertikalnom obliku. Kako bi promovisao tu uslugu koja čine se nije pridobila dovoljan broj poklonika odlučeno je kako će se u osnovnu Instagram aplikaciju dodati opcija kojom će nastojati da promoviše IGTV.

Korisnicima Instagram aplikacije će se na njihovom osobnom timelineu pojavljivati IGTV video sadržaj osoba koje prate na Instagramu (dakle neće se prikazivati nasumični video sadržaj osoba koje korisnici ne poznaju ili pak ne žele pratiti).

Takav sadržaj pojavljivaće se kao uobičajen post no sa posebnim tagom koji označava da se radi o sadržaju sa IGTV-a. Opcija će se implementirati korisnicima Instagram-a počevši od četvrtka.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |