Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 11. фебруар 2019.

Ovogodišnji iPhone-i sa različitim veličinama notcha i USB-C priključkom?


Na Internetu, tačnije na internet stranici Droid Shout dostupne su još jedne u nizu glasina što se tiče iPhone-a koje bi kompanija iz Cupertina trebala da predstavi ove godine.

Sva tri aktuelna modela iPhone-a, dakle iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR dobiće svoga naslednika.

Prema Apple-ovom planu iPhone XR bi trebao da ima nešto veći notch u odnosu na iPhone XS modele, ali navodno postoje i prototipi koji eksperimentišu sa različitim veličinama notcha pa nije jasno koja bi od tih verzija bi trebala da bude službeno predstavljena ove jeseni.

Nešto značajnija je informacija kako u Apple-u navodno razmišljaju u prelasku sa njihova Lightning priključka na klasični USB Type-C priključak. I tu se ponavlja pre spomenuta situacija, postoje prototipi koji sadrže Lightning priključak, kao što postoje i prototipi koji sadrže USB Type-C priključak.

Naslednik aktuelnog iPhone XS Maxa imaće trostruku zadnju kameru, a iPhone XR dvostruku zadnju kameru i verziju zelene boje.

Cene iPhone-a za 2019. godine ne bi se trebale previše menjati u odnosu na cene aktuelnih modela koji su predstavljeni na jesen 2018. godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |