Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. фебруар 2019.

Samsung-ov internet browser dobija interfejs u One UI stilu


Na prodavnicama aplikacija Play Store i Galaxy Apps Store dostupna je 9.2.00.47 beta verzija Samsung Internet-a, Samsung-ovog internet browsera za Android uređaje.

Nova verzija browsera donosi nekolicinu novosti što uključuje i novi grafički interfejs u skladu sa One UI-jem. Ukratko, nova beta verzija Samsung Internet-a bazira se na Chromiumu 67, donosi tamni način rada koji se može po želji aktivirati i deaktivirati, a dodata je i podrška za WebAPK (tehnologija koja progresivne web aplikacije pretvara u .apk datoteke).

Eksperimentalna opcija Smart Anti-Tracking trebala bi da spreči praćenje podataka korisnika, a sama ikona aplikacije sada je modernija (u skladu s Material Designom). Takođe tu su i poboljšanja performansi te ispravke bugova.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |