Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. март 2019.

Apple predstavio novu generaciju iPad Air i iPad Mini tableta


Apple je juče potiho, bez pompe predstavio novi iPad Air i iPad Mini, koji dolaze kao dugo očekivano osveženje nakon dužeg perioda. Naime, 2017. godine Apple je prekinuo proizvodnu iPad-a Air, ali sad ga je vratio, i to u izmenjenom izdanju.
Novi iPad Air donosi 10,5-inčni Retina ekran sa podrškom za Apple Pencil, a prema rečima Apple-ovih inženjera, donosi pola miliona pixela više od iPad-a Air 2, čiji je ekran merio 9,7-inča u dijagonali. Pokreće ga A12 Bionic procesor u kombinaciji sa trenutno nepoznatom količinom radne memorije. Početna cena ovog modela trebala bi da iznosi oko 500 dolara.



Novi iPad Mini je takođe pokretan A12 Bionic procesorom, koristi Apple-ov Retina ekran, ali je zadržao dijagonalu od 7,9 inča. Ovaj model takođe donosi podršku za Apple Pencil, a cena početnog kreće od 399 dolara.

U ovom trenutku nema informacija kada će se ovi uređaji i po kojim cenama pojaviti na našem tržištu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |