Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. март 2019.

Exynos 9710 biće proizveden u 8-nanometarskom procesu


Jedan od poznatijih leakera, Ice Universe, se putem microblogging platforme Weibo oglasio o novom čipu koji planira predstaviti Samsung. Reč je o čipu koji pripada gornjoj srednjoj klasi čipova i nasledniku prošlogodišnjeg Exynos 9610 čipa.
Novi Exynos 9710 čip trebao bi da se sastoji od četiri Cortex-A76 CPU jezgra na taktu od 2,1 GHz i četiri energetski efikasnija Cortex-A55 CPU jezgra na 1,7 GHz. Grafička komponenta sastoji se od Mali-G76MP8 grafike na taktu od 650 MHz.

Uporedi se sa svojim prethodnikom Exynos 9710 nudi bolje performanse što se tiče CPU-a i GPU-a te bolju energetsku efikasnosti posebno zbog činjenice da će biti proizveden u 8-nanometarskom procesu. Službeno predstavljanje čipa uslediće nešto kasnije.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |