Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 8. март 2019.

I ZTE priprema savitljivi telefon


Pored prvih 5G telefona, 2019. godina će ostati upamćena i po njihovom savijanju. Nakon što su Samsung i Huawei predstavili svoje adute u ovoj novoj disciplini, kao i Royole koji je zapravo bio prvi, i ostali proizvođači će uskoro objaviti svoje vizije savijanja i preklapanja.
Najnovija informacija dolazi od kompanije ZTE, po čijem se patentu dade zaključiti da će izraditi savitljivi uređaj sličan Motorolinom konceptu, za kojeg je takođe izvesno da će ga u jednom od budućih modela koristiti i Samsung.

ZTE-ov smartphone bi se trebao savijati prema unutra, odozgo prema dole, baš kao klasični telefoni pre dvadesetak godina. Tako bi osigurali manje dimenzije u džepu, a kad bi se rasklopili, bili bi upotrebljivi u punom profilu. Na ovoj skici je vidljiv uređaj bez spoljnog ekrana, dok bi se za prikaz obaveštenja i osnovne informacije koristio donji deo, čak i kad je uređaj otvoren.

Koliko ja ovakva koncepcija zgodna, možemo da diskutujemo, ali najbolje je pričekati i videti kakav će oblik zauzeti konačni proizvod.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |