Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 17. март 2019.

Igra zabranjena jer je lik iz nje uhapšen zbog droge


Sega je u decembru prošle godine u Japanu lansirala igru Judgment za PS4 i najavila da će tokom ove godine stići i u ostatak sveta, ali od toga možda neće biti ništa.

Sega je naime povukla igru iz prodaje u Japanu, nakon što je glumac Pierre Taki koji se u njoj pojavljuje, uhapšen zbog zlouporabe droge. Prema pisanju Japan Timesa, glumac čije pravo ime glasi Masanori Taki, u Tokiju je uhapšen zbog posedovanja male količine kokaina. Obzirom da su u Japanu kazne za posedovanje i najmanje količine droge vrlo rigorozne, glumcu preti kazna do 7 godina zatvora, a Sega ne želi da se uz njeno ime veže jedna takva afera, pa je povukla igru iz retail prodavnica te obustavila prodaju digitalnim downloadom dok sud ne odluči o krivici ili nedužnosti glumca.

Masanori Taki (51) je član pop grupe Denki Groove, a svoj glas je pozajmio i snešku Olafu u japanskoj verziji filma Frozen. U samoj igri glumac svoj lik i glas pozajmljuje liku Kyoheiu Hamuri, gangsteru i šefu Yakuza bande, pa bi se moglo reći da je malo previše ušao u svoju ulogu.

Sega još nije potvrdila hoće li odustati od izdavanja igre u zemljama izvan Japana ukoliko Taki bude pravomoćno osuđen, a mi mislimo da im to ne bi bio pametan potez, jer bi im takva antireklama u našim krajevima mogla povećati prodaju bolje od bilo kakve reklame.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |