Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. март 2019.

Predstavljen Xiaomi Black Shark 2


Još jedan Xiaomi juče je ugledao svetlost dana. Stigao je Black Shark 2 – smartphon za prave gejmere. Uređaj neobičnog dizajna, opremljen najjačim dostupnim hardverom, stereo zvučnicima usmerenim prema korisniku i dodatnim sistemom hlađenja.
Uređaj dolazi sa ekranom dijagonale 6,4 inča, a pokreće ga Snapdragon 855 u kombinaciji sa 6, 8 ili 12 GB RAM-a, dok interna memorija dolazi u varijantama od 128 i 256 GB.

Dakle, posebnost ovog uređaja je u sistemu hlađenja nazvanom Liquid Cool 3.0 koji temperaturu procesora drži u proseku 14°C manjom nego što je uobičajeno, a ako ste totalni gejmerski manijak, možete kupiti i masku sa ventilatorom koji će temperaturu smanjiti za dodatnih 5°C.

Kamera donosi primarni od 48 MP i dodatni 12 MP senzor sa 2x telefoto sočivom. Prednja kamera je opremljena 20 MP senzorom. Za sve zajedno se brine 4000 mAh baterija, a operativni sistem je, logično, najnovija verzija Android-a.

Treba reći da je Black Shark 2 kompatibilan sa raznom dodatnom opremom poput Gamepada.

Cena osnovnog 6/128 GB modela u Kini iznosi oko 480 dolara. Za 8/128 GB varijantu treba izdvojiti 520, za 8/256 565, a za najskuplju, dakle 12/256 verziju 625 dolara. U ovom trenutku nemamo informacija kada će i hoće li ovaj uređaj biti dostupan na evropskom tržištu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |