Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 29. март 2019.

Procurele funkcije Samsung-ovog Galaxy A2 Core Android Go smartphonea


Kako je već poznato, Galaxy A2 Core novi je Samsung-ov pametni telefon koji se temelji na Android Go platformi i čiji su se renderi pojavili u javnosti početkom meseca.

Sada su dostupne i šire informacije o njegovim funkcijama, zahvaljujući stranici Slashleaks, ali i službenom korisničkom priručniku za taj mobilni uređaj koji se pojavio na Internetu.

Galaxy A2 Core tako bi trebao sadržavati 5-inčni ekran sa rezolucijom od 960 x 540 piksela u klasičnim 16:9 formatu, Exynos 7870 čip, klasičnih 1 GB RAM-a što se tiče Android Go uređaja, bateriju sa kapacitetom od 2600 mAh, 3,5-milimetarski priključak, podršku za Wi-Fi te Bluetooth 4.2.

Sa stražnje strane nalazi se 5-megapikselna kamera sa otvorom blende f/1.9, dok se sa prednje strane nalazi selfie kamera za sada nepoznatih značajki. Operativni sistem je Android 8.1 Oreo u Android Go verziji.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |