Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 22. март 2019.

Samsung Galaxy S10 5G u prodaju kreće 5. aprila


Još dve nedelje i Samsung Galaxy S10+ više neće nositi titulu flagshipa ove kompanije, budući da će je od njega preuzeti njegova 5G varijanta, odnosno Samsung Galaxy S10 5G.

Ovaj model donosi još veći – 6,7-inčni ekran, te će tako postati prvi komercijalno dostupan 5G smartphone. Takođe, S10 5G donosi i veću bateriju, konkretno 4500 mAh kapaciteta i brže brzo punjenje snage 25W.

Prodaja u Južnoj Koreji, tj. u zemlji gde bi otprilike u isto vreme sa radim trebala da startuje i prva 5G mreža, započinje 5. aprila, a nedugo zatim u SAD, gde će ga ekskluzivno nuditi operater Verizon.

Nakon ovog modela, sredinom i tokom druge polovine godine možemo očekivati i niz modela drugih proizvođača koji će lansirati svoje nove uređaje sa podrškom za povezivanje na novu generaciju mobilnih mreža ili eventualno lansirati 5G varijante postojećih modela.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |