Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 3. март 2019.

Stigao je i Galaxy A10


Samsung je najzad predstavio i najslabiji model unutar linije Galaxy A. Reč je dakako o telefonu Galaxy A10 o kojem smo do sada dosta toga doznali zahvaljujući leakerima i njihovim šaptačima.

Većina glasina vezano uz hardver ovog modela se pokazala tačnom, ali ne i sve. Naime, do sada se pisalo kako će Galaxy A10 imati 3 GB RAM-a i 32 GB data prostora. Leakeri su dobro načuli informacije oko data prostora i dizajna, ali ne i oko radne memorije. Galaxy A10 na kraju je stigao s jednim gigabajtom memorije manje, tj. sa 2 GB RAM-a.

Galaxy A10 ima 6,2“ Infinity-V ekran rezolucije HD+, temelji se na osmojezgrenom Exynos-u 7884 te ima samo dve kamere, po jednu sa prednje i zadnje strane kućišta. Glavna kamera ima rezoluciju od 13 MP i otvor blende od f/1.9, a prednja rezoluciju od 5 MP i otvor blende od f/2.0.

Samsung je i na ovom telefonu osigurao podršku za memorijske kartice (microSD). Maksimalni službeno podržani kapacitet memorijske kartice je 512 GB. Kad smo već kod kapaciteta spomenimo i onaj baterijski – 3.400 mAh.

Softversku stranu uređaja čini Android 9.0 Pie uz dodatak Samsung-ovog najnovijeg korisničkog interfejsa – One UI. Galaxy A10 biće moguće nabaviti u tri različite boje kućišta – crnoj, plavoj i crvenoj. Na indijsko tržište stiže tokom marta 2019. godine po ceni od oko 120 USD. Vreme dostupnosti i cene za ostala svetska tržišta Samsung tek treba da objavi.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |